НДК Е В ГОТОВНОСТ ДА ПОСРЕЩА СЪБИТИЯ НА ЗАКРИТО,

...
  НДК Е В ГОТОВНОСТ ДА ПОСРЕЩА СЪБИТИЯ НА ЗАКРИТО,
Коментари Харесай

НДК е в готовност да посреща събития на закрито, спазвайки всички противоепидемични мерки

 
НДК Е В ГОТОВНОСТ ДА ПОСРЕЩА СЪБИТИЯ НА ЗАКРИТО, СПАЗВАЙКИ ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ НДК завърши процеса по акомодация на всички свои зали и пространства в осъществяване на противоепидемичните условия и е в подготвеност да посреща всевъзможен вид събития на своята територия. Най-големият културен и конгресен център на Балканите по традиция е хазаин на изложби, панаири, конгреси, полемики, семинари, образования, работилници, литературни четения, театрални и танцови спектакли, концерти, кинопрожекции, фестивали и мн. други Всички те могат да се организират в новите условия, като от екипа на НДК са се погрижили да обезпечат оптималната сигурност за актьори, аудитория и уредници на събитията. Изложбените площи на НДК, знаковата зала 1, мултифункционалната и актуализирана зала 3, уютните и артистични зали 6, 7, 8, 9 и 10, културните пространства – „ Перото ”, Театър Азарян, ДНК и кино „ Люмиер Лидл “ – са приведени в подготвеност съгласно ограниченията против ковид и са разполагаем на уредниците на събития, клиентите, сътрудниците ни, както и на дълго чаканото връщане на публиката. Съгласно настоящата заповед на министъра на опазването на здравето на Р България конгресно-конферентните мероприятия могат да се организират при претовареност на местата до 50% от общия им потенциал при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. Същите условия важат и за културните  и развлекателни събития. Тези условия са изцяло съобразени от екипите на НДК, които са разполагаем да съветват всеки клиент за най-оптималните и безвредни разновидности за осъществяване на неговото събитие през идния есенно-зимен сезон.  Всички екипи на НДК са мобилизирани за реализиране на оптималната сигурност, успокоение и комфорт както за уредниците и участниците в събитията, по този начин и за публиката. Осъществява се предпазен надзор на достъпа, делене на потоците и цялостна стерилизация на пространствата. Носенето на маски вътре на територията на НДК и по време на събитията е наложително.  Пълна информация за настоящия на територията на НДК covid-протокол може да се откри на интернет-страницата на НДК, по всички осведомителни канали на Двореца, както и на каналите в обществените медии.

















завърши процеса по акомодация на всички свои зали и пространства в осъществяване на противоепидемичните условия и е в подготвеност да посреща всевъзможен вид събития на своята територия. Най-големият културен и конгресен център на Балканите по традиция е хазаин на изложби, панаири, конгреси, полемики, семинари, образования, работилници, литературни четения, театрални и танцови спектакли, концерти, кинопрожекции, фестивали и мн. други Всички те могат да се организират в новите условия, като от екипа на НДК са се погрижили да обезпечат оптималната сигурност за актьори, аудитория и уредници на събитията.



Изложбените площи на НДК, знаковата зала 1, мултифункционалната и актуализирана зала 3, уютните и артистични зали 6, 7, 8, 9 и 10, културните пространства – „ ”,, и – са приведени в подготвеност съгласно ограниченията против ковид и са разполагаем на уредниците на събития, клиентите, сътрудниците ни, както и на дълго чаканото връщане на публиката.

Съгласно настоящата заповед на министъра на опазването на здравето на Р България конгресно-конферентните мероприятия могат да се организират при претовареност на местата до 50% от общия им потенциал при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. Същите условия важат и за културните  и развлекателни събития. Тези условия са изцяло съобразени от екипите на НДК, които са разполагаем да съветват всеки клиент за най-оптималните и безвредни разновидности за осъществяване на неговото събитие през идния есенно-зимен сезон.



Всички екипи на НДК са мобилизирани за реализиране на оптималната сигурност, успокоение и комфорт както за уредниците и участниците в събитията, по този начин и за публиката. Осъществява се предпазен надзор на достъпа, делене на потоците и цялостна стерилизация на пространствата. Носенето на маски вътре на територията на НДК и по време на събитията е наложително.

Пълна информация за настоящия на територията на НДК covid-протокол може да се откри на интернет-страницата на НДК, по всички осведомителни канали на Двореца, както и на каналите в обществените медии.

 

 
 Корнелия Нинова няма да взе участие в проведената от БСП-София полемика в НДК Корнелия Нинова няма да взе участие в проведената от БСП-София полемика в НДК
По мотив публикуваната информация за проведена от БСП-София полемика с петимата претенденти за ръководител на Българска социалистическа партия, от BIG5 са се св...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР